Hvaler Krabbes hånd renset krabbekjøtt med peruansk vri.
Dette er “finger mat” som spises med Tortillachips.
Friskt, lett og sunt.
Slik gjør du:
Legg det hvite krabbekjøttet i en glasskål og press saften fra lime over.
La krabbekjøttet marinere i 5-10 minutter. Når marineringen er ferdig, bland finhakket rødløk, tomat, jalapeño, frisk koriander, salt og pepper sammen med krabbekjøttet.
Lag en passende mengde og smak deg frem. Det skal smake både sterkt og syrlig.
Sett blandingen i kjøleskapet, 10-15 minutter før servering.
Krabbeceviche kan du servere som snack, som forrett eller som hovedrett. Spis den med tortillachips, gjerne sammen med moden avokado.
Ingredienser
HvalerKrabbe håndrenset hvitt krabbekjøtt
Limefrukter
Rødløk
Tomat
Frisk chili (Jalapeno, Habanero, e.l.)
Frisk Koriander
Salt & pepper