Vi fisker og foredler krabbene selv
Vi tilbyr:
SKALLDYRFAT FOR TO PERSONER. Kr 660,-
Fatet inneholder: Rent klokjøtt, krabbeskjell Lux,
krabbeklør, reker, og sjøkreps.
Her er det plass til å legg på eget tilbehør.
SKALLDYRKASSE: Kr 495,- pr. person.
Minimum 4 personer, kr 1980
Kassen inneholder: Sjøkreps, reker, krabbeskjell, klokjøtt, krabbesalat, samt dill, sitron, majones og alioli.
KRABBESKJELLKASSE kr 995,-
I kassen ligger det: 6 krabbeskjell lux, 3 Krabbeskjell
blanding, 3 Krabbeskjell med klokjøtt og et beger med majones.
GRATINERT KRABBESKJELL kr 120,-
150 gram. Settes rett i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter.
Inneholder: Hvitt krabbekjøtt, vårløk, dill, hvitløk, sitronsaft, cremefraiche, sriracha saus og permasan ost.
KRABBESKJELL LUX kr 85,-
Dette er 150 gr med hvitt kjøtt
KRABBESKJELL GOURMET (TIDL. BLANDET) kr 85,-
Her får du 50 gr brunkjøtt med rogn,
og 100 gr med hvitt kjøtt
KRABBESKJELL KLOKJØTT Kr 85,-
Her får du 100 gr klokjøtt
KRABBERULL: pakke a 20 stk. kr 395,-
Her har vi brukt den hvite kjøttet fra krabba.
Inneholder: Krabbekjøtt, gulerøtter, kål,
glassnudler, løk, østersolje og krydder.
Vi benytter Spring Home vårrullplater som
inneholder mel, vann, kokosnøttolje og salt
STORE KRABBEKLØR: 4-8 stk pr. kg kr 350,-
RENT KLOKJØTT: pk a 300 gr. kr 270,-
Mange mener dette er det beste kjøttet man får
fra skalldyr. En pakke holder til to personer.
KRABBEKASSE. Kr 860,-
Inneholder: 4 krabbeskjell Lux, 300 gr rent klokjøtt,
en kilo med kjøttfulle klør.
Levert i trekasse som kan settes rett på bordet.
KRABBEKAKER: Pk a 12 stk kaker av ca 35 gr. Kr 180
TRE PAKKER KR 450,-
Inneholder: Krabbekjøtt, vårløk, hvitløk, kajennepepper,
koriander, limesaft, pepper, salt, potetmel, egg, sitron,
majones og griljermel.
Varmes et par min. i stekepanna.
FERSKE HVALER REKER: Kr 369,- pr. kg
FERSK, KOKT SJØKREPS: Kr 430,- pr. kg












